LVI-Asentaja, teollisuus
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2021

Liity osaksi kansainvälistä paperi- ja pakkausmateriaalivalmistajan Mondin kasvutarinaa! Mondi Powerflute Oy valmistaa koivukuidusta puolikemiallista aallotuskartonkia eli flutingia. Kartonkia käytetään ensisijaisesti kosteudenkestävyyttä ja lujuutta vaativissa pakkauksissa kuten hedelmä- ja vihanneslaatikoissa. Mondi Powerfluten tehdas sijaitsee Kuopiossa ja työllistää noin 220 henkilöä.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Mondi Powerfluten kasvun tueksi teollisuuden LVI-ASENTAJAA Kuopioon.

Tehtäväsi sisältävät tehdasalueen talotekniikan kunnossapitoon liittyviä tehtäviä; kuten ennakkohuollot, vianhaku ja -korjaukset sekä asennustehtävät. Lämpö, vesi ja ilma ovat sinulle tuttuja talotekniikan alueelta. Työssäsi tulet toimimaan kiinteistöhuollon yksikössä rakentamisen ammattilaisen työparina tehtaan ylläpitotehtävissä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- soveltuvaa koulutusta (LVI-/putkiasentaja)
- kokemusta teollisuuden taloteknisestä kunnossapidosta
- yhteistyötaitoja, joustavuutta sekä hyvää paineensietokykyä
- nopeaa tilannetajua ja reagointia alati muuttuviin tilanteisiin
- ongelmanratkaisukykyä ja itsenäistä työskentelyotetta

Kokemus teollisuuspuolen ilmanvaihdosta ja sähkötöistä katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle

Vakaan ja pitkäaikaisen päivätyön teollisuuden kasvuorganisaatiossa, vastuullisen tehtävän sekä mukavan työyhteisön. Mondilla sinulla on mahdollisuus kehittyä ja laajentaa osaamistasi. Organisaatio on tunnettu ihmisläheisestä kulttuurista, missä kunnioitetaan ja pidetään hyvää huolta työntekijöistään. Läpinäkyvyys ja luottamus korostuu kaikessa toiminnassa. Palkkaus määräytyy paperiteollisuuden työehtosopimus mukaisesti, kiinteän palkan lisäksi sinulle maksetaan tuotantobonuksia tuloksen mukaan. Henkilöstölle tarjotaan myös liikunta- ja kulttuurietu.

Etsitkö uusia urahaasteita ja tunnistitko itsesi tehtävän kuvauksesta? Hienoa! Jätä pikaisesti CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen hakulinkin kautta, viimeistään 25.6.2021. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo haun aikana. Tervetuloa tekemään työtä, jolla on merkitystä!

Rekrytoinnista vastaa Adecco Finland yhteistyössä asiakkaan kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta konsultti Miia Tarvainen p. 040 5586523 / miia.tarvainen@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1464074
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Miia Tarvainen (miia.tarvainen (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Kuopio, Kuopio, Leppävirta, Siilinjärvi