(Poistunut julkaisusta)

LVI-asentaja (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019

Tamperelainen toimeksiantajayrityksemme on erikoistunut kiinteistöjen hybridilämpöjärjestelmien asennukseen Pirkanmaan alueella. Yrityksen tarkoituksena on tehokkaasti vähentää lämmityskustannuksia vähentämällä ostetun energian määrää. Esimerkiksi kerrostaloissa se on parasta saavuttaa ilmanpoistolla (PILP) ja geotermisellä lämmöllä (MLP). Ensin vähennetään poistoilman jätelämpöä ja samanaikaisesti käytetään maaperän lämpöä uudelleen. Kun lämmityskustannukset tehdään oikein, älykäs automaatio ja yleinen hallinta, lämmityskustannukset voidaan puolittaa.

Etsimme nyt toimeksiantajayrityksellemme suorarekrytointitoimeksiantona LVI-alan toimijaa. Yrityksen rentoon ja osaavaan tiimiin haetaan nyt alasta kiinnostunutta ja tarpeeksi uteliasta, kokenutta tai vasta-aloittelevaa, LVI-alan osaajaa. Tehtävässä aloitetaan heti sopivan hakijan löydyttyä.

Onko sinulla työnteon asenne kunnossa ja koetko myös ammattiylpeyttä alasta? Oletko tarkka työsi jäljestä ja tuletko sosiaalisena henkilönä toimeen niin työporukan kuin asiakkaidenkin kanssa?
Tunnistitko itsesi? Voit olla etsimämme henkilö.

Jotta pärjäät työssäsi, sinulla tulisi olla:

• LVI -alan perustutkinto
• Halua oppia uutta
• Kiinnostusta alasta
• Suomenkielen taitoa

Toivomme sinulta:

• Mahdollisesti kokemusta alalta (kokeneemmalta työnjohtotason tehtäviä kiinteistöpuolen asennuksissa)
• Suoritettua työturvallisuus- ja tulityökorttia
• B -ajokorttia
• Työtä pelkäämätöntä ja oma-aloitteista työotetta
• Tiimityötaitoja
• Piirustusten lukutaitoa

Työaika on 40 tuntia viikossa ja päivittäinen työaika on 8 tuntia päivässä maanantaista perjantaihin, valmius viikonlopputöihin katsotaan eduksi. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Pirkanmaan ympäristössä, mutta keikkatyöt ovat mahdollisia.

Toimeksiantajayrityksemme tarjoaa mielenkiintoisen työn jatkuvasti kehittyvässä yrityksessä, joka haluaa panostaa työn jälkeen ja hyvään työilmapiiriin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja haastatteluita käydään jo hakuaikana. Jos tunnistit itsesi, täytä hakemusta alla olevan linkin kautta. Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalvelut Oy :n rekrytointikonsultti Miika Lahdelle hakuajan loppuun mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi "LVI -asentaja". Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00 -16:00 välisenä aikana antaa rekrytointikonsultti Miika Lahti, puh. 050 411 2706.