(Poistunut julkaisusta)

LVI-asentaja (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2018

Toimeksiantajayrityksemme on pirkanmaalainen LVI-alan toimija. Heidän palveluihin kuuluvat kaikki LVI- huollot ja urakoinnit, uudiskohteista saneerauksiin. Yrityksen rentoon ja osaavaan tiimiin haetaan nyt alasta kiinnostunutta ja tarpeeksi uteliasta LVI-alan osaajaa. Tehtävässä aloitetaan heti sopivan hakijan löydyttyä. Työssä aloitetaan määräaikaisen vuokratyösuhteen kautta, jonka jälkeen työntekijä siirtyy yrityksen omille kirjoille.

Onko sinulla työnteon asenne kunnossa ja koetko myös ammattiylpeyttä alasta? Oletko tarkka työsi jäljestä ja tuletko sosiaalisena henkilönä toimeen niin työporukan kuin asiakkaidenkin kanssa?
Tunnistitko itsesi? Voit olla etsimämme henkilö.

Asiakasyrityksemme LVI-asentajan tehtävässä työskentelet pääasiassa uudisomakotikohteissa Pirkanmaalla. Aluksi tärkeimmät työvaiheesi liittyvät perustason putki- ja IV-asennuksiin. Asennuksia tehdään piirustusten perusteella.

Jotta pärjäät työssäsi, sinulla tulisi olla:

- Mielellään jonkin verran kokemusta alalta, alan koulutus on eduksi
- Halua oppia uutta
- Kiinnostusta alasta
- Suomenkielen taitoa

Toivomme sinulta:

- Suoritettua työturvallisuus- ja tulityökorttia
- B - ajokorttia
- Työtä pelkäämätöntä ja oma-aloitteista työotetta
- Tiimityötaitoja
- Piirustusten lukutaitoa

Työaika on 40 tuntia viikossa arkisin, yleensä kello 7.00-15.30 välisellä ajalla. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Pirkanmaan ympäristössä ja pääkaupunkiseudulla.

Toimeksiantajayrityksemme tarjoaa mielenkiintoisen työn jatkuvasti kehittyvässä yrityksessä, joka haluaa panostaa työn jälkeen ja hyvään työilmapiiriin.

Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, rekrytointikonsultti Sanna Noki, 050 - 411 6510.