(Poistunut julkaisusta)

LVI-asentaja, sukittaja
Maximus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

Haemme asiakkaallemme AMMATTITAITOISTA LVI-ASENTAJAA.

Työkohteet sijaitsevat Pirkanmaalla. Putkitöiden osalta työtehtävinä on mm. runkojen, nousujen ja vesijohtojen tekoa. Työssä tarvitaan myös hitsaus- ja juottamistaitoa. Meillä jatkuvasti tarjolla työtä myös sukitus-menetelmän hallitsevalle tekijälle!!

Edellytämme alan ammattitutkintoa tai vähintään kahden vuoden kokemusta LVI-asennuksista, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, kuvienlukutaitoa ja suomen kielen taitoa.

Jos koet olevasi hakemamme ammattilainen niin lähetä hakemus/CV linkin kautta. Tai soita suoraan rekryyn, Maru: 050 3550 300 

Mikäli juuri tämä tehtävä ei ole sinulle sopiva, ota kuitenkin yhteyttä. Meillä on kattavat kontaktiverkostot ja yli 200 aktiivista rakennusalan yritystä asiakkaana, joihin voimme tarjota osaamistasi. Kaikki tiedot
käsitellään luottamuksellisesti.

Maximus Oy on rakennusalaan keskittynyt johtava henkilöstöpalveluyritys, joka on tuottanut toimivia henkilöstöratkaisuja rakennusalan yrityksille jo vuodesta 2001 lähtien. Toimimme pääkaupunkiseudulla, Uudellamaalla sekä Pirkanmaan- ja Päijät-Hämeen alueella.