(Poistunut julkaisusta)

LVI-asentaja, Sewerex Oy (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.12.2019

Sewerex Oy on vuonna 2007 perustettu viemäreiden saneeraukseen erikoistunut yritys (www.sewerex.fi). Käytämme uutta nykyaikaista saneerausmenetelmää – sukkasujutusta, eli sukitusta. Palvelemme erilaisissa viemäriverkoston ongelmissa, hoidamme pienet ja isot viat alkaen pienistä paikkauksista ja korjauksista aina kerrostalojen, liikerakennusten ja teollisuuskohteiden laajaan viemärisaneeraukseen. Olemme saneeranneet sukittamalla tuhansia asuntoja sekä kymmeniä kilometrejä runkoviemäreitä. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Lempäälässä, Oulussa ja Kuusankoskella.

Haemme nyt asiakkaallemme Tampereelle sukitustehtäviin

LVI-ASENTAJAA.

Hakijalta toivotaan

  • LVI-asentajan koulutus tai rakennusalan koulutus
  • työkokemusta alalta, eritoten viemärisaneerauksista
  • vastuullisuutta ja motivoitunutta työotetta
  • voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

Olet tarkka, huolellinen ja sinulla on hyvä fyysinen kunto.  Olet lisäksi taitava käsistäsi ja työskentelet mielellään ihmisten parissa. Työtä tehdään asiakkaiden kotona kahden hengen työryhmissä. Sukituskokemus katsotaan eduksi.
 
Työt sijoittuvat pääasiassa arkipäiviin klo 7-16 välille, mutta arvostamme joustavuutta työaikojen suhteen. Työt alkavat vuokratyösuhteena sopivan henkilön löydyttyä, mutta tässä on erinomainen mahdollisuus työllistyä asiakkaan kirjoille! Oma auto ei ole välttämätön, mutta helpottaa kulkemista työmaille. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemuksesi tulemaan pikimmiten alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Minna Kotilaiselta arkisin klo 8-16, p. 044 740 4501.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=254 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.