LVI-asentaja Pyhätunturille
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2021

Etsimme LVI-asentajaa Pyhätunturiin!

Työtehtävät ovat itsenäisiä ja monipuolisia LVI-alan asennuksia, joten työssä suoriutuminen edellyttää alan koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta. Kyseessä on asiakkaamme kaksivuotinen projekti, joten tässä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen!

Arvostamme sinussa erityisesti seuraavia ominaisuuksia:
- Kokemus LVI-asennustöistä
- Laitteiden ja työmenetelmien vahva tuntemus
- Itsenäinen työote

Töiden aloitus tapahtuu sopimuksen mukaan. Palkkaus talotekniikan alan TES:n mukaisesti kokemukseen perustuen, kerrothan meille palkkatoiveesi!

Meiltä saat tämän loistavan työmahdollisuuden lisänä kattavan työterveyshuollon, työsuhde-edut ja laadukkaat työkamppeet.

Lisätietoja tehtävästä saat Salla Pyhäjärveltä 050 444 4494. Laita hakemuksesi nettisvujemme sihti.fi kautta, lähethän sen pikaisesti sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1478309
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 11.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Salla Pyhäjärvi (salla.pyhajarvi (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Pelkosenniemi, Kemijärvi, Rovaniemi, Salla, Savukoski, Sodankylä