(Poistunut julkaisusta)

LVI- asentaja Pyhäjoelle
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.8.2020

Etsimme Elcoline Construction Oy:lle Pyhäjoelle LVI-asentajaa.

Työtehtävät pitävät sisällään monipuolisia ja haastavia toimistotilojen, koulujen ja päiväkotien LVI- asennuksia. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja asennustehtävät suoritetaan sisätiloissa.

Hakijalta edellytämme LVI-alan koulutusta. Etsimämme henkilö työskentelee sujuvasti osana tiimiä mutta kykenee työskentelemään myös itsenäisesti.  

Tehtävässä menestyminen edellyttää ripeää otetta työntekoon, tarkkuutta työturvallisuus huomioon ottaen sekä joustavuutta.

Voit olla uraasi aloitteleva tekemisen tahdolla varustettu työnhakija tai jo kokenut konkari. Hakijalle eduksi katsotaan alan työkokemus.

Työalkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, mutta työntekijällä on mahdollisuus vakinaistua myöhemmin Elcolinen kirjoille. Tarjoamme paikan tiiviin tiimin jäsenenä sekä kilpailukykyinen palkkauksen!
Majoitus Pyhäjoen seuduilla järjestyy tarvittaessa jos olet kauempaa tulossa töihin.

Lisätietoja tehtävästä antaa RTK-Henkilöstöpalvelun Jouni Korhonen, 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.