(Poistunut julkaisusta)

LVI- asentaja Pyhäjoelle
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Etsimme Elcoline Construction Oy:lle Pyhäjoelle LVI-asentajaa.

Työtehtävät pitävät sisällään monnipuolisia ja haastavia toimistotilojen, koulujen ja päiväkotien LVI- asennuksia. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja asennustehtävät suoritetaan sisätiloissa.

Hakijalta edellytämme LVI-alan koulutusta. Etsimämme henkilö työskentelee sujuvasti osana tiimiä mutta kykenee työskentelemään myös itsenäisesti.  

Tehtävässä menestyminen edellyttää ripeää otetta työntekoon, tarkkuutta työturvallisuus huomioon ottaen sekä joustavuutta.

Voit olla uraasi aloitteleva tekemisen tahdolla varustettu työnhakija tai jo kokenut konkari. Hakijalle eduksi katsotaan alan työkokemus.

Tarjolla pitkäaikainen työpaikka hyvän ja tiiviin tiimin jäsenenä sekä kilpailukykyinen palkkaus.

Lisätietoja tehtävästä antaa RTK- Henkilöstöpalvelun Päivi puh./WA/SMS 044 412 4487/ paivi.rantsi@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.