(Poistunut julkaisusta)

LVI - asentaja putkiliikkeeseen (Vantaa)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

Asiakkaamme on suomalainen LVI-yritys, joka tekee töitä monipuolisesti erilaisissa kohteissa lähinnä pääkaupunkiseudun alueella. Asiakkaina ovat niin pienet kuin suuret rakennusliikkeet, taloyhtiöt sekä yksityiset henkilöt. Töitä tehdään usein itsenäisesti, mutta varsinkin isommat kohteet hoidetaan ryhmätyönä usean asentajan voimin.

Työmäärän lisäännyttyä he etsivät nyt kauttamme jo vähintään vuoden putkialalla ollutta asentajaa, jolla on kokemusta erilaisista asennuksista ja joka kykenee hoitamaan vähintään pienemmät asennustehtävät itsenäisesti. Kaikkea ei vielä tarvitse osata, mutta odotamme asentajan ammattitaidon olevan jo sellaisella tasolla, että perehdytyksen jälkeen pystyt toimimaan itsenäisesti tilanteen niin vaatiessa.

Olet etsimämme asentaja, jos haluat kehittyä tulevaisuudessa rautaiseksi LVI-alan ammattilaiseksi hyvässä porukassa oikeita työtapoja käyttäen. Perusedellytyksiä tehtävässä toimimiseen ovat talotekniikka-alan koulutus sekä voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit. Asentajat toimivat paljon yksityishenkilöiden kotona, jolloin tärkeää on asiallinen käyttäytyminen sekä hyvä suomen kielen taito. Englannin kielitaito katsotaan hakijan eduksi. Ennen kaikkea asentajassa arvostamme oma-aloitteisuutta, toimeen tarttuvaa asennetta, laadukasta työn jälkeä sekä halua päästä kehittämään omaa ammattitaitoa.

Työtä tehdään arkisin 37,5h/viikko. Aamu aloitetaan normaalisti yrityksen toimistolta Vantaala ja myös lopetetaan sinne. Tehtävän suorittamiseen et omaa autoa tarvitse, mutta B-ajokortti asentajalta vaaditaan, sillä tulet ohjastamaan yrityksen huoltoautoa päivän aikana.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn nuorekkaassa ja kasvavassa suomalaisessa yrityksessä sekä hyvän työporukan ja ajanmukaiset työvälineet. Omia työkaluja et tarvitse. Pääset myös toimimaan ammattitaitoisen ja laatuun panostavan työnjohdon alaisena. Työhön valittava henkilö pääsee aloittamaan sopimuksen mukaan, tarvittaessa nopeallakin aikataululla, viimeistään kuitenkin elokuun aikana. Työsuhde alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella jonka jälkeen työntekijän on tarkoitus siirtyä yrityksen omille kirjoille.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi, sillä kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Aleksi Seppälältä p. 050 411 0263. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.