(Poistunut julkaisusta)

LVI-asentaja PeLVI Oy:lle
Go On Kuopio

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018
Etsimme asiakasyrityksellemme PeLVI Oy:lle LVI-asentajia, putkiasentajia ja ilmastointiasentajia Jyväskylän yksikköön, Keski-Suomen alueella sijaitseviin urakkakohteisiin saneeraus- ja uudistyömaille.

PeLVI Oy on vuonna 1980 perustettu LVI- ja peltialan erikoisliike, joka työllistää yli 60 asentajaa Keski-Suomen ja Pohjois-Savon seuduilla. Yritys kuuluu valtakunnalliseen Hanakat-ketjuun ja on osa suurempaa konsernia.

Odotamme sinulta:

– Parin vuoden työkokemusta ja/tai alan koulutusta
– Työtäpelkäämätöntä ja oma-aloitteista työotetta
– Tiimityötaitoja
– Piirustusten lukutaitoa

Eduksi katsomme:

– Kaasuhitsaustaidon
– Voimassaolevat työturvallisuus- ja tulityökortit (mahdollista suorittaa myös Go Onin kautta)

Tarjoamme työn jatkuvasti kasvavan yrityksen palveluksessa, joka haluaa panostaa työturvallisuuteen ja henkilöstöön! Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta työhönsä sitoutuneelle ja motivoituneelle asentajalle on tarjolla vakituinen työsuhde jo alkaneissa urakkakohteissa.

Jos koet olevasi etsimämme uusi jäsen PeLVI:n tiimiin Jyväskylään, jätä hakemuksesi viimeistään 22.7. mennessä alla olevan linkin kautta! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään mahdollisimman pian.

Mikäli tarvitset apua asunnon hankkimisessa paikkakunnalta, autamme mielellämme!


Kysymyksiä? Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kuopion HR-asiantuntija Maija Kallio, maija.kallio@go-on.fi/040-5603013 (ma-pe 8-16)