(Poistunut julkaisusta)

LVI-asentaja - Parainen, Turku
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2019
Me uskomme, että tulevaisuuden kestävät ratkaisut ovat huolettomia sekä yksilöille että ympäristölle. Meillä Saariston Kaivonporauksessa on vankka asiantuntijuus ja pitkä kokemus ekologisista energiaratkaisuista, jotka ovat sekä taloudellisia että ympäristöä vaalivia. Meille asenne työhön lähtee mutkattomasta palvelusta. Korkeatasoinen suunnittelutyö, huippuluokan kalusto ja aidosti osaava henkilöstömme toimivat laadun takeena. Me pidämme huolta koko asennuksesta sen suunnittelusta toteutukseen ja huoltoon saakka. Toimitamme ratkaisumme aina räätälöidysti kyseisen kiinteistön tarpeiden mukaan - niin kotitalouksille kuin suuremmille kiinteistöille. Lue meistä lisää www.kaivonporaus.com Etsimme nyt LVI-asentajia vakituisiin työsuhteisiin.
LVI-asentajana työskentelet Varsinais-Suomen alueella kiinteistökohteissamme asennusprojekteissa. Työnkuva koostuu LVI-uudisasennuksista sekä asiakkaiden ongelmien ratkaisusta. Pystyt ymmärtämään kokonaisuuksia rakentaessasi putkistoja ja kiinnität huomiota oman työsi jälkeen. Vastaat myös tekemiesi töiden raportoinnista, joten ajantasaiset IT-taidot ja kyky oppia uusia järjestelmiä ovat tehtävässä tärkeitä.
Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta putkiasennuksista, mutta jos et ole vielä päässyt kerryttämään käytännön kokemusta, edellytämme talotekniikan perustutkintoa ja aitoa kiinnostusta oppia. Työskentelet mielelläsi sekä itsenäisesti että työparin kanssa, kannat vastuun omista töistäsi ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Hoidat työsi aina asiakaspalveluhenkisesti ja oma-aloitteisella otteella. Katsomme eduksesi kokemuksen maalämpöpumppujen asennuksesta. Työssä suoriutuminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa ja B-ajokorttia.
Me Saariston Kaivonporauksessa tarjoamme sinulle monipuolisen työn kasvavassa yrityksessä. Työaikamme ovat joustavat ja pääset kehittämään omaa osaamistasi alan ammattilaisten joukossa, mukavassa työyhteisössä. Meillä on pitkät perinteet ja ensi vuonna juhlistammekin 50-vuotista matkaamme alan asiantuntijoina.
Kiinnostuitko tehtävästä? Soita tai laita viesti (myös WhatsApp) Eilakaislan henkilöstökonsultti Anne Kumpulaiselle 050 4709 769, niin keskustellaan lisää!