(Poistunut julkaisusta)

LVI-asentaja pääkaupunkiseudulle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Meillä tehdään kestävää työtä ja parempaa maailmaa. Viihtyminenkin on sallittua. Haemme nyt pääkaupunkiseudulle

LVI - ASENTAJAA

kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviisi kuuluvat erilaiset LVI-työt niin kaupallisissa kiinteistöissä kuin tehdasoloissa. Töitä tehdään arkisin klo 07-15.30. 

Edellytämme LVI - alan koulutusta ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Odotamme tietotekniikan osaamista ja arvostamme kiinteistötekniikan tuntemusta. Kykenet tiimityöskentelyyn sekä töiden itsenäiseen organisointiin. Eduksi katsotaan hitsaustaidot sekä työkokemus sähkö-, IV- tai kylmäalasta.

Jos olet oman alasi rautainen ammattilainen, omaat hyvät sosiaaliset taidot ja olet valmis uusiin haasteisiin niin rohkeasti hakemaan! L&T tarjoaa mielenkiintoisia työtehtäviä, joissa pääset haastamaan itseäsi. Lisäksi tarjoamme mukavan työyhteisön, jossa tukea on saatavilla ja jossa viihdyt varmasti. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, osaamisen kasvattamiseen ja esimiestyön kehittämiseen. Haluamme tarjota entistäkin turvallisemman työpaikan. 

Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian klikkaamalla tämän ilmoituksen alapuolella olevaa linkkiä. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan työnhakusivujemme kautta saapuneet hakemukset.