LVI-asentaja Ouluun
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.6.2020

Lassila&Tikanojan kiinteistötekniikan toimialalla toimii Suomessa noin 350 tekniikan huippuammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä. Etsimme joukkoomme nyt

 

LVI-ASENTAJAA

 

Tule meille LVI-hommiin Ouluun – tarjoamme kokoaikaisen ja vakituiseen työsuhteen mukavassa työporukassa. Työtehtäviin kuuluvat LVI-laitteisiin liittyvät huolto- ja kunnossapito työt sekä ennakkohuolto- ja asennustyöt asiakaskohteissamme. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7-15.30. Kirsikkana kakun päällä pääset myös jonkin verran työmatkailemaan urakkatöiden merkeissä.

 

Etsimme sinua, jolta löytyy taskusta paperit LVI-alan koulutuksesta, ja työkokemusta putkiasentajan monipuolisista tehtävistä. Tyyppinä olet oma-aloitteinen ja palat innosta oppia uutta. Positiivista asennetta sinulta ei puutu ja muistat myös tsempata ja auttaa tiimikavereitasi tiukan paikan tullen. Tämän lisäksi erinomainen asiakaspalvelu ja laadukas työnjälki ovat sinulle itsestäänselvyyksiä.

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän osana arjen sankareiden pataljoonaa. Panostamme työturvallisuuteen ja osaamisen kasvattamiseen. Työntekijöiden hyvinvoinnista huolehdimme tarjoamalla liikuntaseteleitä, laajan työterveyshuollon sekä kattavan sairauskassan, joka korvaa lääkäri- ja apteekkikuluja. L&T:n kiinteistötekniikan toimialalla työskentelee iso joukko asentajia ja huoltohenkilöitä Suomessa ja Ruotsissa, joten pääset osaksi suurta tekniikan ammattilaisten verkostoa. Jos siis olet alasi ammattilainen ja valmis uusiin haasteisiin, niin hae rohkeasti mukaan porukkaamme!

 

Kiinnostuitko? Odotamme innolla hakemustasi! Käymme läpi hakemuksia hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan, saat lisätietoja tehtävästä LVI-työnjohtaja Keijo Kärkkäiseltä,  arkisin klo 8-16, puh. +358503858749

Tutustu tarinaamme täällä: L&T - Huomisella töissä

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1370423
  • Tehtäväalue: Asennus/huolto, Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.7.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre33342987.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 35810636111
  • Sijainti: Oulu