(Poistunut julkaisusta)

LVI-asentaja Ouluun
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2019

LVI-asentajaa Ouluun asiakkaalle

Etsimme asiakkaallemme Ouluun ja läheisille työmaille LVI-asentajaa. Asiakkaamme kohteet ovat uudispuolen LVI-asennuksia, sekä LVI-saneerauksia kerrostalokohteisiin. Työmaat pääsääntöisesti Oulun keskustan alueella, mutta saattaapa joku kohde olla hieman kauempanakin. Omasta autosta on siis roimasti hyötyä, että pääset liikkumaan työmaille. Töiden kesto asiakkaan arvion mukaan aluksi 3kk.

Kokemusta sinulla tulisi olla hieman kummaltakin puolelta. Optimaalisin työkokemus olisi asiakkaan mukaan 2 vuotta kokemusta uudispuolen putkitöistä ja 2 vuotta saneerauspuolen käyttövesiremonteista. Harvalla varmasti kokemus just näin menee, mutta ainakin suuntaa antaa tuo määritelmä. Lisäksi odotamme tekijöiltä positiivista asennetta ja työmiehen tekeviä kinttaita.

Tehtävässä edellytetään:
-Kykyä työskennellä omatoimisesti putkiasennuksissa
-Halu oppia ja kehittyä paremmaksi
-Työturva- ja tulityökorttia
-Normaaleja vuorovaikutustaitoja

Tarjoamme sinulle:
- Mielenkiintoisen työn, jossa pääsee kehittymään ja myös oppimaan uutta
- Yrityksen tuen tehtävässä menestymiseen

Toimi nopeasti, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Paikka voidaan täyttää jo hakuajan aikana.

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Lisätietoja tehtävästä antaa 
-Jouni Palosaari, 0400 904 349, jouni.palosaari@varvaamo.fi tai Johanna Keski-Petäjä, 050 359 2999, johanna@varvaamo.fi.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja n. 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi