(Poistunut julkaisusta)

LVI-asentaja monipuolisiin tehtäviin Vaasaan
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2020
Etsimme Vaasaan asiakkaamme ABB:n Vaasan kampukselle monipuolisiin ilmastoinnin ja putkipuolen tehtäviin   LVI-ASENTAJAA    Miksi kannattaa tulla töihin Coorille?
Kerrotaan heti alkuun, että työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen arkityö pääsääntöisesti kello 7-15. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan.   Työskentelet osana asiakkaan kiinteistön palveluista huolehtivaa reipasta ja hyvähenkistä coorilaisten tiimiä, toimisto- ja teollisuuskiinteistöjen LVI-huolloista ja korjaustehtävistä huolehtien. Monipuolinen työnkuva pitää sisällään myös vesipuolen putkitöitä sekä automaation parissa työskentelyä valvomossa.   Työnkuva on sovitettavissa joko alan kokeneelle konkarille, tai jo jonkin verran työkokemusta alalta kartuttaneelle sopivan tutkinnon suorittaneelle henkilölle.   Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.   Mitä odotamme sinulta?
Tässä teknisessä tehtävässä onnistumiseen tarvitset putkimiehen tai LVI-asentajan tutkintoa ja työkokemusta niin vesi- kuin ilmapuolen tehtävistä.   Hyvä työturvallisuusajattelu ja työturvallisuuskortti tarvitaan kaikilla kohteissa työskenteleviltä, mutta tarvittaessa voit suorittaa työturvallisuuskortin työsuhteen alussa. Puhut sujuvasti suomea ja sinulla on B-ajokortti.
Toivomme, että olet yhtä mutkaton ja mukava työkaveri ja sinulla on sama asiakaslähtöinen työskentelytapa, kuin tulevilla työkavereillasi.   Kiinnostuitko?
Kuulostiko tämä sinun työpaikaltasi? Luemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä aikaile jos kiinnostuit tehtävästä. Hakemukselle ei tarvitse liittää erillistä hakukirjettä tai ansioluetteloa, kunhan kerrot meille osaamisestasi, koulutuksestasi ja työkokemuksestasi hakulomakkeella. Viimeinen hakupäivä tehtävään on 8.11.   Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse Pekka Kulmakorpi pekka.kulmakorpi@coor.com.   Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland). Coor on mukana Vastuullinen työnantaja -kampanjassa.