(Poistunut julkaisusta)

LVI- asentaja Loviisaan
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019
   Etsitkö LVI-alan töitä Loviisasta ja sinulla on jo kokemusta alan töistä käytännössä? Hienoa!  Toimintamme kasvaessa Loviisaan etsimme nyt   LVI- ASENTAJAA   Miksi kannatta tulla töihin Coorille?
Tarjoamme sinulle hyvähenkisen työyhteisön ja mielenkiintoisen työskentely-ympäristön voimalaitosympäristössä. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen ja työpäiväsi ovat arkisin 7-15.  Palkkaus tehtävään on sopimuksen mukaan ja toivomme sinun aloittavan tehtävässä tammikuun 2020 alussa.   Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.     Mitä odotamme sinulta?
Näissä hommissa sinulla tulee olla LVI-asentajan perustutkinto ja ainakin muutama vuosi alan työkokemusta. LVI-asentajana osallistut osana tiimiä LVI-huoltoihin ja -projekteihin. Työotteesi on jämäkkä ja aikaansaava ja sinulla on asiakaspalvelulähtöinen lähestymistapa asioihin. Odotamme sinulta hyvää työturvallisuusajattelua sekä voimassa olevia tulityö- ja työturvallisuuskortteja sekä sujuvaa suomen kielen taitoa ja B-ajokorttia. Eduksesi katsomme kokemuksen ja luvan kylmälaiteasennuksiin sekä vesihygieniapassin. Tehtävään valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys.   Kiinnostuitko?
Kuulostiko tämä sinun työpaikaltasi! Pääset osaksi reipasta ja kehittymishaluista työyhteisöä, jossa panostamme työturvallisuuteen ja hyvään työilmapiiriin. Luemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä aikaile jos kiinnostuit tehtävästä. Viimeinen hakupäivä tehtävään on 24.11.  Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kello 8-16 palvelupäällikkö Juha Luoma p. 050 3244 149.