(Poistunut julkaisusta)

LVI-asentaja Kuopioon
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2019

LVI-asentaja Kuopioon 

Värväämme asiakkaallemme uransa alussa olevaa reipasta ja oppimishaluista LVI-asentajaa. Tehtävänäsi on monipuoliset LVI-alan työt uudis- ja saneerauskohteissa Kuopion talousalueella. Emme odota, että olet täysin valmis alan ammattilainen vaan tärkeintä on halua oppia LVI-alan ammattilaiseksi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

TYÖTEHTÄVÄ: LVI-asentaja

TYÖPAIKAN SIJAINTI: Kuopio, 70110 

TYÖN KESTO: Aloitus sopimuksen mukaan kesän aikana. Värväämöllä töitä on tarjolla ympäri vuoden. Tärkein tehtävämme on löytää sinulle töitä. Se tarkoittaa, että kun yksi työmaa loppuu, niin pyritään etsimään heti seuraava. Halutaan, että viihdyt värväämöläisenä pitkään.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-LVI- alan koulutusta
-Työturvallisuuskorttia
-Kykyä itsenäiseen työntekoon
-Sujuvaa suomen kielen taitoa

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit: 
-Timo Ojanen, 0504755057 tai timo.ojanen@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan muissakin kuin työasioissa. Lue lisää: www.varvaamo.fi