(Poistunut julkaisusta)

LVI-asentaja Kuopioon ilmalämpöpumppuja asentamaan
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.7.2019

LVI-asentaja Kuopioon ilmalämpöpumppuja asentelemaan

Nyt olisi etsinnässä ammattitaitoinen ja pienillä kylmäaine luvilla varustettu omatoiminen putkari. Työt tosiaan ilmalämpöpumppujen asennuksia ympäri ämpäri suur Kuopion seutuja. Odotamme, että osaamisen ja sopivan asenteen lisäksi omistat normaalit sosiaaliset kommunikointitaidot. Työmaat ovat nimittäin yksityisten asiakkaiden kotona.

Työt alkaisi sopimuksen mukaan nopealla aikataululla. Paikka täytetään sopivan tekijän löydyttyä. Asiakkaalla voisi olla muitakin kylmälaite asennuksia ja huoltoja tiedossa sesongin jälkeen, jos hommat menee mallikkaasti.

TYÖTEHTÄVÄ: LVI-asentaja

TYÖPAIKAN SIJAINTI: Kuopio, 70110 

TYÖN KESTO: Aloitus sopimuksen mukaan kesän aikana. Värväämöllä töitä on tarjolla ympäri vuoden. Tärkein tehtävämme on löytää sinulle töitä. Se tarkoittaa, että kun yksi työmaa loppuu, niin pyritään etsimään heti seuraava. Halutaan, että viihdyt värväämöläisenä pitkään.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-LVI- alan koulutusta ja alle 3 kg kylmäaine lupia
-Työturvallisuuskorttia
-Kykyä itsenäiseen työntekoon
-Sujuvaa suomen kielen taitoa

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit: 
-Timo Ojanen, 0504755057 tai timo.ojanen@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan muissakin kuin työasioissa. Lue lisää: www.varvaamo.fi