(Poistunut julkaisusta)

LVI-Asentaja, Kuopio
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2019

Oletko LVI-alalta valmistunut tai jo kokenut ammattilainen? Etsitkö uusia haasteita? Meillä olisi töitä tarjota pidempiaikaisesti LVI/ IV ja eristämistehtävissä monipuolisesti.

Etsimme nimittäin nyt eri tasoisia LVI -alan työntekijöitä asiakkaidemme eri kohteisiin Kuopion alueelle.

Odotamme valitulta työntekijältä itsenäistä ja oma-aloitteista työ-otetta. Työtehtävät voivat olla avustavista tehtävistä aina itsenäisiin työtehtäviin. Suureksi eduksi katsotaan LVI alan tutkinto ja kokemus alan tehtävistä. Hyvillä työntekijöillä on mahdollisuus rekrytoitua suoraan asiakkaan kirjoille.

Tärkeintä on kuitenkin, että suhtaudut työhön innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Arvostamme myös itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työhön, ahkeruutta, hyvää työn jälkeä ja luotettavuutta. Voimassa olevat ammattikortit ovat välttämättömiä.

Kiinnostuitko? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian tai yhdistä hakuun jo luotu profiilisi. Voit liittää mukaan CV:si. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin! Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla.

Työt alkavat HETI sopivan henkilön löydyttyä.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

HYVÄÄ TYÖTÄ.