(Poistunut julkaisusta)

LVI-asentaja, KRS-Yhtiöt Oy (Helsinki)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

KRS-Yhtiöt Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva korjausrakentamiseen, saneeraukseen ja LVIA tekniikkaan erikoistunut kotimainen yritys. Palvelemme asunto-osakeyhtiöitä sekä muita asunnontuottajia ja kiinteistöjä projektien pääurakoitsijana. Palvelumme kattaa mm. kiinteistöjen linjasaneeraukset, märkätilat sekä talotekniikan peruskorjaukset ja saneeraukset.

Etsimme nyt KRS-Yhtiöt Oy:lle kahta kokenutta LVI-asentajaa perinteiseen linjasaneerauskohteeseen Helsingin keskustaan. Työt alkavat heti lokakuussa ja kestää aina kesäkuulle 2019 saakka. Edellytämme hakijoilta useamman vuoden kokemusta LVI-asennuksista ja kykyä itsenäiseen työhön. Sinulla tulisi olla voimassa olevat työturvallisuus ja tulityökortit, sillä kohteessa on mm. hitsaustöitä. Tarvittaessa koulutamme puuttuvat kortit. Yrityksellä on tarjota tarvittaessa asuntomahdollisuus, työkalut ja auton käyttömahdollisuuden.

Kiinnostuitko? Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoa tehtävästä tai sopia ajan haastatteluun soittamalla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultille Lauri Liewendahlille, p. 050 411 0371. Tiedustelut puhelimitse arkisin klo 8-16. Ei suoria yhteydenottoja asiakasyritykseen.