(Poistunut julkaisusta)

LVI-asentaja Kouvolaan
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018

Haemme asiakkaallemme Costella Oy:lle LVI-asentajaa vakituiseen työsuhteeseen Kouvolaan.

Costella Oy on Kymenlaaksossa toimiva tunnettu ja hyvämaineinen saneerausrakentamiseen ja lämmityssaneerauksiin erikoistunut yritys. Lämpöpumput ja energiansäästöratkaisut ovat suuri osa yrityksen toimintaa.

LVI-asentajan työ tapahtuu pääasiallisesti erilaisissa saneerauskohteissa Kymenlaaksossa ja lähialueilla. Työ tapahtuu suurimmaksi osaksi arkipäivisin. Teknisen ammattitaidon lisäksi asiakaslähtöinen tapa toimia on ensiarvoisen tärkeää, sillä työtä tehdään usein asukkaiden ollessa paikalla.

Tehtävä edellyttää alan ammattitutkintoa ja mielellään aikaisempaa kokemusta vaativista saneeraus-, tai muista rakennuskohteista. Toivomme sinulta myös myönteistä asennetta työtä kohtaan, sekä kykyä yhteistyöhön niin asiakkaiden, kuin työtovereidenkin kanssa.

Olisiko tässä sinulle paikka? Jos, niin laitapa reippaasti hakemus suoraan tästä linkistä, tai voithan nakata minulle sähköpostillakin cv:n osoitteeseen rami.raty@rtkpalvelu.fi

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen mukavan työporukan kanssa maineikkaassa yrityksessä.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Rami Räty
Avainasiakaspäällikkö
RTK-Henkilöstöpalvelu Oy