(Poistunut julkaisusta)

LVI-asentaja Kotkaan
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2019
Etsitkö LVI-alan töitä Kotkasta ja sinulla on jo kokemusta alan töistä käytännössä? Hienoa, mekin etsimme sinua! Lue lisää, sillä saatat olla Kotkan alueelle hakemamme
 
LVI- ASENTAJA
 
Miksi kannatta tulla töihin Coorille?
Tarjoamme sinulle hyvähenkisen työyhteisön ja mielenkiintoisen työskentely-ympäristön teollisuuspuistossa ja Kotkan alueella. Työsuhde on aluksi määrä- ja kokoaikainen 31.12.2019 asti, mutta vuodenvaihteen jälkeen, saattaa olla mahdollista, että työt jatkuvat.Työpäiväsi ovat pääsääntöisesti 7-15. 
 
Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.  
 
Mitä odotamme sinulta?
Näissä hommissa sinulla tulee olla LVI-asentajan perustutkinto ja ainakin muutama vuosi alan työkokemusta. LVI-asentajana osallistut osana tiimiä LVI-huoltoihin ja -projekteihin. Työotteesi on jämäkkä ja aikaansaava ja sinulla on asiakaspalvelulähtöinen lähestymistapa asioihin. Odotamme sinulta hyvää työturvallisuusajattelua sekä voimassa olevia tulityö- ja työturvallisuuskortteja sekä sujuvaa suomen kielen taitoa ja B-ajokorttia.   Kiinnostuitko?
Kuulostiko tämä sinun työpaikaltasi! Pääset osaksi reipasta ja kehittymishaluista työyhteisöä, jossa panostamme työturvallisuuteen ja hyvään työilmapiiriin. Luemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä aikaile jos kiinnostuit tehtävästä.  Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin työnjohtaja LVI-työnjohtaja Jesse Liljeqvist, puh: 050 361 8261, jesse.liljeqvist@coor.com