(Poistunut julkaisusta)

LVI-Asentaja korjausrakentamiseen (pk-seutu)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2018

Pääkaupunkiseudulla toimiva asiakkaamme on suomalainen rakennusalan yritys, joka on vakiinnuttanut paikkansa alalla luotettavana ja aikaansaavana yhteistyökumppanina. Työmäärän kasvettu he etsivät nyt kauttamme ammattitaitoista ja luotettavaa LV-asentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Yrityksessä toimii jo entuudestaan LVI-alan ammattilaisia ja etsimämme asentaja tulee vahvistamaan yrityksen osaamista putkiasennuspuolella.

Työmaat vaihtelevat yksittäisistä vahinkosaneeraus- ja remonttikohteista isompiin kohteisiin ja linjasaneerauksiin. Hakemamme asentaja tulee vastaamaan LV-asennuksista sekä -kalustuksesta ja niiden toimivuudesta. Tehtävät ja työmaat määräytyvät lopullisesti tehtävään valitun henkilön osaamisen perusteella. Odotamme asentajalta suomen kielen sujuvan osaamisen lisäksi aikaisempaa kokemusta hitsauksista ja puristusliitännöistä.

Olet etsimämme asentaja, jos olet jo hankkinut kokemusta alalta ja osaat toimia itsenäisesti ja ammattimaisesti saneeraustyömaiden vaihtelevissa olosuhteissa. Ennen kaikkea hakijoissa arvostamme oma-aloitteisuutta, laadukasta työn jälkeä sekä halua päästä kehittämään omaa ammattitaitoa. Toivomme sinulta siis kehittymishalukkuutta, olit sitten urasi alkupuolella tai jo LVI-alan rautainen ammattilainen. Perusedellytyksiä tehtävässä toimimiseen on LVI-koulutus ja voimassa olevat työturvallisuus- sekä tulityökortit.

Työtä tehdään normaalisti arkisin klo 07.00 – 15.30. 40h/viikko. Oman auton käyttömahdollisuus ja vähintään omat perustyökalut ovat varsinkin työsuhteen alussa tärkeät, mutta eivät välttämättä täysin pakollisia. Työsuhteen jatkuessa on mahdollista hankkia asentajalle myös yrityksen pakettiauto.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn vakaassa ja kasvavassa suomalaisessa yrityksessä, hyvät puitteet työnteolle ja tekemisen meininkiä. Pääset myös toimimaan ammattitaitoisen ja laatuun panostavan työnjohdon alaisena. Työhön valittava henkilö pääsee aloittamaan sopimuksen mukaan, tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi 29.4.2018 mennessä. Voit myös laittaa vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostilla Aleksi Seppälälle. Osoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Aleksi Seppälältä p. 050 411 0263. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.