(Poistunut julkaisusta)

LVI -ASENTAJA kiinteistönhuolto- ja korjaustehtäviin
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on voimakkaassa kasvussa oleva kiinteistöpalvelualan yhtiö pk-seudulla. Toiminnan edelleen laajentuessa, etsimme nyt heille

LVI -ASENTAJAA kiinteistönhuolto- ja korjaustehtäviin.

Toimenkuva on monipuolinen ja tehtävät vaihtelevat paljon erilaisista teollisuustilojen muutostöistä kiinteistöjen korjaus- ja saneeraustehtäviin sekä erilaisiin vikakeikkoihin. Toimenkuvan vaativuutta voidaan räätälöidä hieman osaamisesi mukaisesti. Voit siis olla myös urasi alkupuolella. Myös sähköpuolen osaaminen katsotaan eduksesi.

Asiakasyrityksemme tarjoaa nykyaikaisen toimintaympäristön ja hyvän työilmapiirin sekä totta kai osaamista vastaavan palkkauksen. Tehtävä sijaitsee pk-seudulla.

Hakemus voi olla ihan vapaamuotoinen, mutta olisi hyödyllistä, jos kerrot minkälaisista tehtävistä sinulla on aiempaa kokemusta. Jätäthän sen osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - LVI -ASENTAJA kiinteistönhuolto- ja korjaustehtäviin. Tiedustelut: henri.kiiskila@temp-team.fi. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain järjestelmän kautta saapuneet hakemukset huomioidaan haussa.