(Poistunut julkaisusta)

LVI-Asentaja Jyväskylä
KotiSun Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

KotiSun Oy on valtakunnallinen, laadukkaisiin käyttövesi-, lämpöverkko- ja viemärisaneerauksiin sekä huoltoihin  erikoistunut yritys. Nykyään onnistunut ja turvallinen putkiremontti vaatii tekijältään runsaasti tietotaitoa, teknistä osaamista ja asiakkuudenhallintaa, mutta ennen kaikkea rehellisyyttä ja vastuullisuutta. Yli 20 000 putkiremontin kokemuksella pystymme vastaamaan näihin vaatimuksiin.

Arvojamme ovat rehellinen ja asiakaslähtöinen ajattelutapa, vastuullisuus, yhdessä tekemisen voima sekä rohkeus uudistua.

Palkkaamme JYVÄSKYLÄ alueelle  LVI-Asentajaa. 

Tarjoamme sinulle:

- Vakituisen työn ja hyvät tulevaisuuden näkymät
- Hyvän palkan
- Selkeän toimenkuvan
- Hyvän perehdytyskoulutuksen
- Erinomaiset työkalut työn toteuttamiseen
- Positiivisen ja kannustavan työilmapiirin
- Kannustavan bonuspalkkauksen

Edellytämme sinulta:

- Asiakaspalveluhenkisyyttä
- Hyvää työmoraalia
- Halua kehittyä työssään
- Sujuvaa suomenkielen taitoa
- Vähintään vuoden kokemusta putkitöistä

Mikäli koet olevasi etsimämme tekijä, hae nopeasti, sillä valinta tehdään, kun sopiva henkilö löytyy.

Renoa Group on Suomen johtava taloteknisiä palveluita tarjoava yritys; palvelemme asiakkaitamme kotien ja kiinteistöjen kunnossapitotarpeissa valtakunnallisesti. Nuorekkaaseen yrittäjähenkiseen joukkoomme kuuluu jo noin 500 henkilöä ja vuosittainen liikevaihtomme on kasvanut nopeasti jo 50Me luokkaan. Kattava palveluvalikoimamme sisältää käyttövesi-, lämmitys-, sähkö-, viemäri- ja ilmanvaihtosaneeraukset sekä näihin liittyviä huoltopalveluita. Palveluja tuotetaan Suomessa tytäryhtiöidemme KotiSun Oy, KotiSun Viemäripalvelut Oy, Kotivo Oy ja Finluft Oy:n nimissä. Ruotsissa meidät tunnetaan Sundahem-brändillä ja haemmekin vahvaa kansainvälistä kasvua. Jo yli 20,000 tyytyväistä suomalaista talonomistajaa on luottanut meihin kotiensa järjestelmien uusimisessa. Renoa Groupin pääomistajia ovat vakavaraiset suomalaiset yhtiöt CapMan, eläkeyhtiö Varma ja Suomen Teollisuussijoitus Oy.

Pyydä lisätietoa: Tatu Laurell , p.0406421537

Lue meistä lisää osoitteessa: www.kotisun.fi