(Poistunut julkaisusta)

LVI-asentaja Joensuuhun
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2018

Meillä tehdään kestävää työtä ja parempaa maailmaa. Viihtyminenkin on sallittua. Haemme nyt Kuopioon

LVI - ASENTAJAA

kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviisi kuuluvat LVI-laitteisiin liittyvät kunnossapito-, ennakkohuolto- sekä asennustyöt niin kaupallisissa kiinteistöissä kuin tehdasoloissa. Työaikasi ovat säännölliset, sillä töitä tehdään arkisin klo 07-15.30. 

Edellytämme LVI - alan koulutusta ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Odotamme tietotekniikan osaamista ja arvostamme kiinteistötekniikan tuntemusta. Kykenet tiimityöskentelyyn sekä töiden itsenäiseen organisointiin. Eduksi katsotaan hitsaustaidot sekä työkokemus sähkö-, IV- tai kylmäalasta.

Jos olet oman alasi rautainen ammattilainen, omaat hyvät sosiaaliset taidot ja olet valmis uusiin haasteisiin niin rohkeasti hakemaan! L&T tarjoaa mielenkiintoisia työtehtäviä, joissa pääset haastamaan itseäsi. Lisäksi tarjoamme mukavan työyhteisön, jossa tukea on saatavilla ja jossa viihdyt varmasti. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, osaamisen kasvattamiseen ja esimiestyön kehittämiseen. Haluamme tarjota entistäkin turvallisemman työpaikan. 

Jos kiinnostuit, hae paikkaa mahdollisimman pian. Mikäli kaipaat lisätietoja, niitä saat kätevimmin osoitteesta rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että vastaanotamme ainoastaan työnhakusivujemme kautta saapuneet hakemukset.