LVI-asentaja, etumies
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Oletko LVI-alan ammattilainen ja valmis urallasi uusiin haasteisiin? Meillä olisi sinulle töitä!

Haemme nyt asiakkaallemme, Kilpimaa Viemärihuolto Oy:lle, LVI-ASENTAJAA, ETUMIESTÄ Rovaniemelle.

Kilpimaa on vuonna 1979 perustettu perheyritys, joka on erikoistunut vesi- ja viemärihuoltoon, sekä viemäreiden saneeraamiseen sujutusmenetelmillä. Toimipisteet sijaitsevat Rovaniemellä, Keminmaassa ja Oulussa.

Työtehtäväsi painottuvat vesi- ja viemärijärjestelmien huoltoon ja korjaukseen, jossa toimit etumiehenä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Edellytämme hakijalta LVI-alan perustutkintoa ja/tai alalta hankittua työkokemusta. Etumiehenä toimimiseen tarvitset vastuullista työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja raportointitaitoja. Tehtävään valitulla henkilöllä tulee olla C-ajokortti. 

Olisitko sinä etsimämme työntekijä? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä! Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Personalhusetin kanssa ja tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan Kilpimaalle. Lisätietoja tehtävästä saat toimistoltamme jennika.puominen@personalhuset.fi / 050 409 7304.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1341857
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.3.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Rovaniemi