LVI-asentaja Caverionille
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2021

Haemme Caverionille ammattitaitoista LVI-asentajaa Kokkolaan. Työpäiväsi täyttyvät vaihtelevien asiakaskohteiden huolto-, korjaus- ja kunnossapitotehtävistä. 

Vastuullinen yritystoiminta ja vahva yrityskulttuuri luovat hyvät puitteet työnteolle Caverionilla. Työturvallisuus on meille erittäin tärkeää ja laadukkaat sekä nykyaikaiset työvälineet takaavatkin sen, että voit keskittyä olennaiseen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen osana mukavaa työyhteisöä mielenkiintoisten ja haastavien työtehtävien parissa. Tutustu meihin: www.caverion.fi/caverikirja

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy LVI-alan perustutkinto ja aikaisempaa kokemusta IV- tai putkialalta vastaavista tehtävistä. Hitsaustaito katsotaan eduksi. Olet vastuuntuntoinen, joustava tiimipelaaja, ja kykenet työskentelemään sekä itsenäisesti että tiimissä. Tartut tehtäviisi oma-aloitteisesti ja omaat asiakaslähtöisen palveluasenteen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Jyrki Myllymäki, p. 050 3060 436 tai sähköpostitse jyrki.myllymaki@caverion.com. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Jesse Isomäki, p. 050 572 7104 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi.

Hae työpaikkaa 12.12.2021 mennessä seuraavasta linkistä:

https://rekry.caverion.fi/tyopaikat/

Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot