(Poistunut julkaisusta)

LVI-asentaja (Akaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2019

Asiakkaamme on LVI-urakointiin keskittynyt yritys Pirkanmaalla. Etsimme heille nyt vakituiseen työsuhteeseen ammattitaitoista

LVI-ASENTAJAA. 

Sinulla on intoa LVI-alaa kohtaan, omaat työkokemusta niin saneeraus- kuin uudiskohteistakin ja urakkaluontoinen työote on sinulle mieleistä. Olet oma-aloitteinen, itsenäiseen työhön kykenevä, alaan ammattiylpeydellä suhtautuva LVI-asentaja. Koulutustaustaltasi voit olla LVI-asentaja, putkiasentaja tai rakennusalan osaaja, työkokemus alasta on tärkeintä.

Työtä tehdään Pirkanmaan alueella, sijoittuen ainakin alkuun Tampereen suuntaan, uudisrakennuskohteeseen.

Tarjoamme:

  • vakituisen työpaikan
  • itsenäisen työn ja mielenkiintoiset kohteet
  • kilpailukykyisen palkkauksen
  • asianmukaisen perehdytyksen alkuun

Työ on päivätyötä, klo 7-15.30, mutta toivomme joustavuutta työaikojen suhteen.

Palkkaus ja töiden aloitus ovat sovittavissa. Työsuhde alkaa vakituisella vuokrauksella, josta on mahdollisuus siirtyä yrityksen kirjoille jo 4 kuukauden kohdalla. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, hyppää heti hakuun mukaan jättämällä hakemuksesi alla olevan linkin kautta!

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=268

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Minna Kotilainen, p. 044 740 4501.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.