(Poistunut julkaisusta)

LVI-alan työnjohtaja
Suomen Talotekniikka Mäntsälä Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018
Suomen Talotekniikka -konserni on kotimainen talotekniikan uudis- ja korjausrakentamiseen erikoistunut täyden palvelun kumppani. Suomen Talotekniikka suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä, kustannustehokkaita talotekniikkaratkaisuja asuin-, liike- ja julkiskiinteistöille. STT-yhtiöiden palvelualueet ovat LVI-, sähkö-, automaatio- ja energiatekniikan aloilla sekä kiinteistöjen teknisten järjestelmien suunnittelussa, rakentamisessa, saneerauksessa ja kunnossapidossa. Konsernissa työskentelee yli 250 talotekniikan ammattilaista. Konsernin toimipisteet sijaitsevat Jyväskylässä, Mikkelissä, Pieksämäellä, Mäntsälässä ja Helsingissä.


Toimintamme kasvaessa haemme Mäntsälän toimipisteeseen:

LVI-ALAN TYÖNJOHTAJAA

Edellytämme:
- Työkokemusta työnjohtotehtävistä
- LVI-alan koulutusta
- Oma-aloitteellisuutta ja työhön tarttuvaa asennetta
- Nykyaikaisia atk-taitoja
- Suomen kielen taitoa

Osaat toimia vastuullisesti ja tehokkaasti, niin tiimissä kuin itsenäisestikin. Oman toiminnan suunnittelu ja aikataulujen hallinta ovat työn onnistumisen kannalta perusedellytyksiä.

Tarjoamme:
- Mielenkiintoisen ja haasteellisen työn
- Mukavan työympäristön ammattitaitoisessa tiimissä
- Hyvät henkilöstöedut kasvavassa konsernissa


Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Olavi Valkonen, olavi.valkonen@suomentalotekniikka.fi, p. 040 517 4807. Lähetä työhakemuksesi ja ansioluettelosi ke 26.9.2018 mennessä alla olevan linkin kautta.