(Poistunut julkaisusta)

LVI-alan aputyöntekijä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2020

Oletko oma-aloitteinen tekijä ja valmis kehittymään LVI-alan työtehtävissä?

Etsimme nyt LVI-ALAN APUTYÖNTEKIJÖITÄ asiakasyrityksellemme Rovaniemelle.

Työtehtäväsi ovat vakituisen työntekijän työparina toimiminen erinlaisissa LVI-alan töissä, kuten viemärihuollon puolella ja IV-asennuksissa. Työalueena on pääasiassa Rovaniemi, mutta toivomme sinulta joustavuutta työaikataulujen ja liikkumisen suhteen, sillä satunnaisia keikkoja voi tulla muuallekkin Pohjois-Suomen alueella. Töitä on aluksi tarjolla keikkaluontoisesti päivistä viikkoihin ja niistä sovitaan aina erikseen. Oma-aloitteisuuden näyttävällä työntekijällä on mahdollisuus tehdä pidempijaksoisesti töitä putkeen, edetä urallaan sekä saada tästä pitkäaikainen työpaikka.

Katsomme eduksi hakijalta talotekniikka-alan koulutusta ja/tai kokemusta alan töistä. Arvostamme tarkkuutta ja vastuullista työotetta, hyviä vuorovaikutus- sekä raportointitaitoja. Tehtävään valitulla henkilöllä tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti tai olla valmis suorittamaan se ennen töiden aloitusta. C-kortti katsotaan eduksi.

Olisitko sinä etsimämme työntekijä? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä työt alkavat heti sopivan työntekijän löydyttyä. Lisätietoja saat toimistoltamme jennika.puominen@personalhuset.fi / 050 409 7304.

Haluatko tutustua meihin tarkemmin? Ota seurantaan @personalhusetrovaniemi

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä