(Poistunut julkaisusta)

Lvi alan apumies
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia, Olemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

etsimme Jyväskylään LVI alan apumiestä. Työsi on auttaa ammattilaisia onnistumaan töissään. Eduksi katsotaan aiempi rakennusalan ja eritoten LVI alan työkokemus. Voit olla myös aloitteleva ammattilainen joka on juuri valmistunut koulusta. Oma auto katsotaan eduksi. Mikäli uskot että olet etsimämme henkilö jätä meille hakemusta, Kiitos.

Tarjoamme sinulle:

- asianmukaiset työvarusteet

- kilpailukykyisen, vähintään TES:n mukaisen palkkauksen

Toivomme sinulta,

- työturvallisuuskorttia

- aiempaa kokemusta sekä työhön soveltuvaa koulutusta

- kykyä itsenäiseen työhön

- sujuvaa suomen ja / tai englannin kielentaitoa

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme tai soita vaikka heti rekrytoinnista vastaavalle Hennalle, sillä työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun jo ennen hakuajan umpeutumista. 

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio ja suosittelu videoihin

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY


Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

 Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.