(Poistunut julkaisusta)

LVI-alan apumiehiä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019

Pidätkö välivuotta opiskeluista tai sopisiko keikkaluontoinen työ elämäntilanteeseesi? Oletko oma-aloitteinen ja reipas tekijä?

Etsimme nyt keikkailevia LVI-ALAN APUMIEHIÄ asiakasyrityksellemme Rovaniemelle.

Työtehtäväsi ovat LVI-alan apumiehenä toimiminen Rovaniemen alueella. Töitä tehdään pareittain tai ryhmissä, joten aikaisempaa kokemusta alalta emme vaadi. Sitäkin tärkeämpää meille on, että sinulta löytyy asennetta ja halua tehdä töitä, hyvä fyysinen kunto sekä joustavuutta työaikataulujen suhteen. Töitä on tarjolla keikkaluontoisesti päivistä viikkoihin ja niistä sovitaan aina erikseen. Oma-aloitteisuuden näyttävällä työntekijällä on myös mahdollisuus tehdä pidempijaksoisesti töitä putkeen, edetä urallaan sekä saada tästä pitkäaikainen työpaikka.

Katsomme eduksi hakijalta talotekniikka-alan tai muun rakennuspuolen koulutusta tai työkokemusta, mutta huomioimme myös alasta kiinnostuneet hakijat. Arvostamme tarkkuutta ja vastuullista työotetta, hyviä vuorovaikutus- sekä raportointitaitoja. Tehtävään valitulla henkilöllä täytyy olla B-ajokortti sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Olisitko sinä etsimämme työntekijä? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä saat toimistoltamme jennika.puominen@personalhuset.fi / 050 409 7304.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi