(Poistunut julkaisusta)

LV -työnjohtoharjoittelija
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019
Oletko sinä seuraava, joka liittyy ammattilaistemme joukkoon?

Etsimme nyt talotekniikan LV -TYÖNJOHTOHARJOITTELIJAA Pääkaupunkiseudulle keikkahommiin ja kesätöihin.
 
ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin urakoihin ja kiinteistöpalvelusopimuksiin.
 
Työnjohtoharjoittelijan tehtävänä on vastata asiakaskohteidemme urakointi-, muutos-, korjaus- ja kunnossapitotöistä, ja erilaisista projekteista yhdessä muiden työnjohtajien ja projektipäälliköiden kanssa. Avustat lisäksi eri työnjohdollisista tehtävistä, kuten resursoinnissa, työturvallisuusasioissa ja aikataulutuksissa oman osaamisesi mukaan. Työ on keväällä keikkaluontoista ja kesällä toukokuusta lähtien kokopäiväistä. Työajat sijoittuvat arkeen klo 7-16 välille, jotka voimme sopia joustavasti opintojesi mukaan. Tehtävä on palkallinen ja alkaa sovittaessa, kuitenkin mahdollisimman pian.
 
Etsimällämme työnjohtoharjoittelijalla on vähintään muutaman vuoden opinnot  ammattikorkeakoulusta ja aitoa kiinnostusta sekä motivaatiota kiinteistöalaa kohtaan. Työharjoittelussa menestyminen edellyttää lisäksi innokkuutta ja valmiutta oppia uusia asioita nopeasti.
 
Tarjoamme mahdollisuuden oppia mielenkiintoisessa, isossa ja vakavaraisessa yrityksessä, jossa osaamista arvostetaan. Saat rinnallesi myös hyvät työkaverit ja osaavan tiimin tuen. Hae paikkaa 31.5.2019 mennessä. Liitäthän hakemukseen CV:n.


ISS Palveluissa työskentelee yli 600 toimihenkilöä sekä työnjohdollisissa että liiketoimintoja tukevissa tehtävissä ympäri Suomea. Haluamme olla alan edelläkävijä kehittäen ratkaisuja, jotka tuottavat lisäarvoa asiakkaillemme ja helpottavat palveluammattilaistemme arkea. Huolehdimme asiakkaan kiinteistöistä ja niihin liittyvistä palveluista kuin omistamme, ja visiomme onkin olla maailman paras palveluyritys. Arvokkain resurssimme on ihmiset. Haluamme palvella asiakkaitamme suurella sydämellä, ja toiminnastamme välittyykin "Power of the Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.