(Poistunut julkaisusta)

LV -puolen PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ / TYÖNJOHTAJA
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019
Haemme nyt LV –puolen PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ / TYÖNJOHTAJAA pääkaupunkiseudun alueelle.
 
ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin. Erikoisalueenamme ovat liike- ja toimitilakiinteistöt.
 
Projektipäällikkönä / työnjohtajana vastaat pääkaupunkiseudun alueen LV-osastolla esimiestehtävistä, tarjousten laskennasta ja operatiivisesta toiminnasta. Toimit tiiviissä asiakasyhteistyössä vastaten asiakkaalle raportoinnista, teknisestä neuvonnasta ja osallistumisesta asiakkaiden toiminnan suunnitteluun omalla vastuualueellasi. Toimit myös tulosvastuullisena esimiehenä oman yksikkösi asentajille yhdessä osaston kahden nykyisen projektipäällikkö-/työnjohtajakollegan kanssa ja vastaat lisäksi nimettyjen kohteiden töiden valvonnasta, resursoinnista, työnjohdosta ja raportoinnista sekä työturvallisuudesta. Toimipaikkasi sijaitsee Helsingissä. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Työajat ajoittuvat pääsääntöisesti arkeen klo 7-17 välille, mutta joustavuutta edellytetään tarvittaessa.
 
Tehtävä edellyttää soveltuvaa LVI -insinöörin tai teknikon tutkintoa sekä riittävän laaja-alaista, mielellään useamman vuoden LVI -alan työnjohtokokemusta. Eduksi katsomme KVV ja KL-pätevyyden. Olet tuloksentekijä, reilu ja luotettava tiimipelaaja ja esimies sekä yhteistyökykyinen verkostoituja. Toimimme kiinteästi yhteistyössä muiden toimialojemme kanssa, joten yhteistyötaitosi ovat tärkeässä roolissa tehtävässäsi. Sinulla tulee olla työssä tarvittavat työturvallisuuskortit, hyvät IT-taidot, B-ajokortti sekä oma auto. Tehtävässä tarvitset myös erinomaista suomen kielen taitoa, englannin kielen taidon katsomme eduksi. Lisäksi tehtävään palkattavalta henkilöltä edellytetään nuhteetonta taustaa, sillä teetämme valitulle henkilölle turvallisuusselvityksen, joka on edellytys työsopimukselle.
 
Me tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan nykyaikaisiin ja tulevaisuuden kiinteistöpalveluihin kehittyvässä ja kasvavassa yksikössämme. Lisäksi pääset osaksi erittäin hyvää ja toimivaa tiimiä sekä saat mahdollisuuden vaikuttaa ja kehittää työssäsi. Mikäli kiinnostuit tehtävästä täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.11.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Mikko Kimiläinen numerosta 040 770 5075.