LV-PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2021

Haemme nyt  LV-PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ pääkaupunkiseudulle.


ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut tuottaa liike-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöjen sekä julkisten kiinteistöjen teknisiä huoltopalveluita, korjauspalveluita ja uudistamishankkeita. Toimimme ympäri Suomen ja hyödynnämme palvelussamme mobiileja työkaluja, jotka tekevät toiminnastamme joustavaa. Asiantuntija-, ympäristö- sekä energia- ja ekotehokkuuspalvelut ovat keskeinen osa tarjontaamme. Teknisissä palveluissa työllistämme laajasti eri alojen ammattilaisia: esimerkiksi kylmä-, LV- ja IV-tekniikan taitajia. Yhdessä varmistamme kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. Haemme yksikköömme säännöllisesti uusia, ammatistaan innostuneita ja ammattilaisuuttaan jatkuvasti kehittämään pyrkiviä osaajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet. Meillä voit kouluttautua vaikkapa insinööriksi omassa korkeakouluohjelmassamme!


LV-projektipäällikkönä päävastuisiisi kuuluvat:


  • Pääkaupunkiseudun LV-osaston tulosvastuullinen operatiivinen johtaminen
  • Kannustava esimiestyö
  • Projektien johtaminen ja kokonaisvaltainen hallinta

Toimit tiiviissä asiakasyhteistyössä vastaten asiakkaalle raportoinnista, teknisestä neuvonnasta ja osallistumisesta asiakkaiden toiminnan suunnitteluun omalla vastuualueellasi. Toimipaikkasi sijaitsee Helsingissä. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Työajat ajoittuvat pääsääntöisesti arkeen klo 7-17 välille, mutta joustavuutta edellytetään tarvittaessa.


Tehtävä edellyttää soveltuvaa LVI-insinöörin tai teknikon tutkintoa sekä mielellään useamman vuoden LVI-alan työnjohtokokemusta. Eduksi katsomme KVV- ja KL-pätevyyden, sekä kokemuksen projektien hallinnasta, resursoinnista ja/tai johtamisesta. Olet tuloksentekijä, reilu ja luotettava tiimipelaaja ja esimies, sekä yhteistyökykyinen verkostoituja. Toimimme kiinteästi yhteistyössä muiden toimialojemme kanssa, joten yhteistyötaitosi ovat tärkeässä roolissa tehtävässäsi. Sinulla tulee olla työssä tarvittavat työturvallisuuskortit, hyvät IT-taidot ja B-ajokortti. Tehtävässä tarvitset erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Lisäksi tehtävään palkattavalta henkilöltä edellytetään nuhteetonta taustaa, sillä teetämme valitulle henkilölle turvallisuusselvityksen, joka on edellytys työsopimukselle.


Me tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja mahdollisuuksia täynnä olevan työn. ISS globaalina toimijana tarjoaa mahdollisuuden osallistua myös kansainvälisiin projekteihin, ja luo mahdollisuuksia erilaisille urapoluille. Edistyksellisenä alan toimijana panostamme aktiivisesti esimiestyön tukemiseen robotiikan ja automatiikan keinoin, minkä tarkoituksena on vähentää kiirettä, jotta esimies voi keskittyä olennaiseen - tiimin tukemiseen ja työn johtamiseen. 


Tule rakentamaan ISS:lle oma uratarinasi. Jätä hakemuksesi CV:n kera oheisen linkin kautta viimeistään 24.1.2021.


Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-15, aluepäällikkö Mikko Kimiläinen numerosta 040 770 5075.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot