(Poistunut julkaisusta)

LV-projektipäällikkö
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.6.2020
Omaatko määrätietoisen työotteen? Oletko hyvä yhteistyön rakentaja? Kasvun myötä haemme LV-projektipäällikköä johtamaan ammattitaitoista asentajatiimiämme Pirkanmaan alueelle.

Meillä kohteet vaihtelevat ja pääset itse vaikuttamaan tehtäviisi sekä toimimaan joustavien työaikojen puitteissa itsenäisesti erilaisia kokonaisuuksia ja ratkaisuja hoitaen. Tarjoamme käyttöösi nykyaikaiset ja laadukkaat työvälineet, sekä työpanostasi arvostavan tiimin tuen. Caverionilla sinulla on mahdollisuus jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen.

Käy tutustumassa kohteisiimme: https://www.caverion.fi/referenssit

Projektipäällikkönä vastaa LV-projektien toteutuksesta ja taloudesta, sekä asentajatiimin johtamisesta. Vastuullasi on materiaalitilaukset, töiden hinnoittelu ja toimiminen yhteistyökumppanien kanssa. Työkohteina erilaisia kiinteistöjä mm. toimitilat, teollisuuskohteet, logistiikkahallit, sairaalat jne. 

Tehtävässä menestyäksesi toivomme sinulta LVI-insinöörin tai teknikon koulutusta. Eduksesi ovat kokemus LV-urakoinnista, mutta tärkeintä on asenne työntekoon ja halu kehittyä ja oppia uutta. Viihdyt ja menestyt tässä tehtävässä erinomaisesti, jos olet organisointikykyinen, sinulla on täsmällinen ote työntekoon sekä omaat hyvät IT-taidot. Olet tavoitteellinen tekijä ja tartut tehtäviin oma-aloitteisesti. 

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Marko Lettoniemi puh. 050 339 4807. Caverioinin rekrytointikumppanina toimii Eezy Henkilöstöpalvelut ja Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa HR-konsultti Mari Mielonen puh. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi. #LI-TN1

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 19.7.2020 mennessä oheisen linkin kautta.