(Poistunut julkaisusta)

LV-Projektipäällikkö Pirkanmaalle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2017

Tarjoamme vastuullisen, modernin ja mielenkiintoisen tehtävän uusien ja kasvavien liike- ja palvelutoimintojemme parissa. Alalla on osaaville ja motivoituneille tekijöille tilaa. Kiinteistötekniikan palveluksessa toimii Suomessa yli 250 tekniikan ammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä. Nyt peräänkuulutamme Josef Lassilan ja Frithjof Tikanojan jalanjäljille Pirkanmaalle osaavaa

LV –PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan Pirkanmaan alueen LV- projekteista. Vastuualueellasi vastaat teknisten toteutusvaihtoehtojen vertailusta, projektihankinnoista sekä projektien toteutuksen teknisestä ja taloudellisesta valvonnasta. Tehtäviisi kuuluu kannattavan liiketoiminnan kasvattaminen ja jatkuva kehittäminen yhdessä yksikönpäällikön kanssa. Lisäksi tehtäviisi kuuluu olennaisena osana asiakasrajapinnassa toimiminen asiakaskontaktoinnin ja sopimusneuvotteluiden tiimoilta. Asentajaresurssien koordinointi ja ohjaaminen ei ole myöskään sinulle vierasta. Kykenet hoitamaan menestyksellä tarjouslaskennan, asiakastapaamiset sekä työmaavalvonnan. Pääasiallinen toimipisteesi sijaitsee Tampereella.

Olet monessa liemessä keitetty LVI-insinööri tai -teknikko, jonka näpeissä haasteet muuttuvat ratkaisuiksi luonnostaan. Tekninen osaamisesi on ajan hermolla, oli kyse sitten projektien hoitamisesta tai työssä tarvittavasta tietotekniikasta. Mukaansatempaavan innostuksesi siivittämänä kannustat myös muita huippusuorituksiin. Sinua on kehuttu myyntihenkiseksi ja asiakasrajapinnassa uiskentelet kuin kala vedessä. Tuloksellisuus ja laadukkuus ovat avainsanojasi. Olet ennakkoluuloton kehittäjä, joten työkypäräsi toimii myös ideahautomona. Mikäli sinulta löytyy vielä kylmäalan pätevyydet (mielellään yli 3kg) tai sprinkler-laitteistojen osaamista, täällä päässä hymyillään jo. Jos sinulta löytyy molemmat, täällä päässä hymy levenee entisestään.

Tarjoamme sinulle itsenäisen vastuualueen, huipputyökaverit ja vaikutusvaltaisen työn kasvavassa organisaatiossa. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä!

Niin että mitäpäs jos tulisitkin meille? Istuhan hetkeksi, ota kuppi kahvia ja naputtele hakemusta tulemaan! Ja jos oikein miettiä täytyy, tee se kuitenkin viimeistään 23.4. mennessä. Hakemuksen pääset täyttämään osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävästä antaa tiistaina 18.4. klo 9-12 ja perjantaina 21.4. klo 14-16 välisenä aikana yksikönpäällikkö Olli Mäkynen, puh.050 385 7219.