(Poistunut julkaisusta)

LV- ja sprinklerialan huoltopäällikkö
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.3.2020

Haemme Vantaan toimipisteeseemme ammattitaitoista huoltopäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Meillä pääset mukaan monipuoliseen tekemiseen, oletko sinä uusi vahvistuksemme?

Tarjoamme joustavat työajat ja ammattitaitoisen tiimin johdettavaksesi. Caverionilla sinulle on hyvät kehittymismahdollisuudet ja erinomaisten henkilöstöetujen lisäksi ansaitset kilpailukykyistä palkkaa. Meillä pääset osaksi hyvää yhteishenkeä – tutustu tuleviin työcavereihisi: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja

Tehtävässä vastaat sopimusasiakkaidemme LV taloteknisten järjestelmien huolto-, korjaus- ja ylläpitotehtävien työnjohdollisista tehtävistä sekä LV saneerausprojektien kokonaisuuden hallinnasta. Kohteet ovat liike- ja toimitiloja.

Tehtävässä menestyt asiakaslähtöisellä asenteella ja itsenäisellä, tavoitteellisella työotteella. Omaat jo muutaman vuoden työkokemuksen vastaavista tehtävistä ja esimiehenä osaat innostaa muita ja saat tiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin. Koulutukseltasi olet mahdollisesti LVI-alan teknikko tai insinööri. Katsomme eduksi myös kaukolämpöoikeudet sekä sprinkler laitteiston tuntemuksen.

Hae tehtävää 31.3.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Jari Rautala, p. 050 390 1673. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa myös HR-konsultti Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi. #LI-TN1