(Poistunut julkaisusta)

LV-huoltopäällikkö
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Lassila&Tikanojan kiinteistötekniikan toimialalla toimii Suomessa noin 350 tekniikan huippuammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä. Meillä tehdään kestävää työtä ja toteutetaan kiertotaloutta käytännössä.

 

Etsimme nyt kasvavaan ammattilaistiimiimme

 

LV-HUOLTOPÄÄLLIKKÖÄ

 

vakituiseen työsuhteeseen Turkuun. LV-huoltopäällikön roolissa vastaat asiakkuuksien erinomaisesta hoitamisesta, toimit asentajatiimisi esimiehenä ja huolehdit asennus- ja huoltotöiden laskennasta, suunnittelusta ja toteutuksesta. Tehtäviisi kuuluu myös toiminnan kehittäminen ja työturvallisuudesta vastaaminen.

 

Odotamme sinulta insinöörin tai teknikon tutkintoa tai vähintään viiden vuoden kokemusta lv-työnjohdollisista tehtävistä sekä hyviä sosiaalisia taitoja ja innokasta työotetta. Osaat suunnitella työtä ennakoivalla otteella ja pystyt ratkaisemaan kiperimmätkin tilanteet ripeästi yhdessä muun organisaation kanssa. Erinomainen asiakaspalvelu ja laadukas työnjälki ovat sinulle itsestäänselvyyksiä ja viihdyt esimiehen roolissa. 

 

Jos haluat päästä mukaan yksikköön, jossa nopeat käänteet ja haasteet eivät lopu, niin saatat olla hakemamme henkilö! Tarjoamme ison talon edut ja työn mukavassa ympäristössä.  L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä. Tule mukaan kasvamaan kanssamme!

 

Innostuitko? Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.10 mennessä. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä ja käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana. Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan saat hakuaikana lisätietoja tehtävästä yksikönpäällikkö Mikko Vuoriolta, p. 050-5163705, torstaisin ja perjantaisin klo 12-14.