LV-huoltoasentaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2019
Haemme joukkoomme ammattitaitoisia ja asiakaspalveluhenkisiä LV-HUOLTOASENTAJIA tiimiimme Lahteen.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

LV-huoltoasentajana vastaat itsenäisesti monipuolisista LVI-laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustöistä asiakaskohteissamme Lahden alueella. Työ on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7-16 välillä, mutta satunnaiset viikonloppu- ja iltavuorot ovat mahdollisia. 

Toivomme hakijoilta kokemusta vastaavista tehtävistä sekä LVI-alan koulutusta sekä hyvää teknistä näkemystä. Pystyt työskentelemään itsenäisesti kentällä, olet joustava sekä oma-aloitteinen. Tarvitset työssä myös ajokorttia sekä mahdollisuutta oman auton käyttöön, hyvää suomen kielen taitoa sekä perus IT-taitoja. Eduksi katsomme voimassa olevan työturvallisuuskorti.

Tutustu enemmän työhön ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa tästä linkistä.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 15.12.2019. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 

www.iss.fi, www.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -
 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1317272
  • Tehtäväalue: Asennus/huolto, Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.12.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lahti