(Poistunut julkaisusta)

LV-hankintapäällikkö Länsi-Suomen liiketoiminta-alueelle
Are Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018
Haemme hankintatiimiimme Länsi-Suomen liiketoiminta-alueelle

LV-hankintapäällikköä

Vastaat projektihankinnoista ja hankintojen ohjauksesta, tulosyksiköiden tukemisesta hankinnoissa sekä toiminnan kehittämisestä hankintastrategian suuntaviivojen mukaisesti. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat tarjouslaskennan tukeminen ja toimittajayhteistyö. Työhönottopaikkasi voi olla Turku, Tampere, Seinäjoki, Vaasa, Oulu tai Jyväskylä.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. insinööri tai vastaava) sekä vähintään viiden vuoden kokemusta lv-osto-/hankintatoiminnasta ja /tai lv-alan projektiliiketoiminnasta. Tehtävä edellyttää hyvää paineensietokykyä ja halua etsiä jatkuvasti parempia ratkaisuja. Etsimme kehityshaluista, aktiivista tekijää, jolla on kyky tehdä tulosta. Sinulla tulee olla myös hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot ja itsenäinen päätöksenteko on sinulle luontevaa. Eduksesi laskemme sopimusjuridiikan ja -ehtojen tuntemuksen sekä SAP-osaamisen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän ammattitaitoisten osaajien joukossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa hankintaryhmäpäällikkö Erkki Pesonen puhelimitse 2.-5.7., 10.7., 17.7. ja 25.7. puh. 040 300 5289 tai sähköpostitse erkki.pesonen@are.fi. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen 27.7.2018 mennessä.