(Poistunut julkaisusta)

LV-asentajia
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2018

Jatkamme kasvua ja vahvistamme asennusresurssejamme hakemalla kuutta ammattitaitoista LV-asentajaa Pirkanmaan alueelle. Toimit LV-asentajan tehtävissä uudis- ja perusparannuskohteissamme pääosin urakkatöissä. Palkkaamme tekijöitä heti sopivien henkilöiden löydyttyä, hae heti mukaan!

Viihdyt tässä tehtävässä erinomaisesti, jos olet asiakaslähtöinen ja joustava tiimipelaaja. Tarjoamme monipuolisen ja mukavasti haastavan tehtäväkentän, mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen sekä kehittymiseen. Tukenasi on ammattitaitoinen tiimi sekä käytössäsi on Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävä edellyttää talotekniikan ammattitutkintoa tai vastaavaa LVI-alan koulutusta sekä muutaman vuoden työkokemusta alan tehtävissä. Sinulla on hyvä paineensieto- ja ongelmanratkaisukyky. Arvostamme myös asiakaspalveluhenkisyyttä sekä kykyä hallita erilaiset asiakaspalvelutilanteet.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Vesa Vaateri, p. 0400 636 008. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä asioissa sinua auttaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 17.10.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.