(Poistunut julkaisusta)

LV-asentajia pääkaupunkiseudulle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2018

Haemme nyt ammattitaitoista ja itsenäiseen työhön kykeneviä LV-ASENTAJIA tiimiimme Pääkaupunkiseudulle.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin sekä urakointiin. 

Työtehtäviisi kuuluu kiinteistöjen ylläpitoon liittyvät LV-huolto- sekä asennustehtävät, LV-järjestelmien asennustyöt itsenäisesti. Työaikasi on arkisin klo 7.30–15.30 välillä, lisäksi sinulla on mahdollisuus tukea päivystäjiämme ja sovittaessa myös liittyä osaksi päivystysrinkiämme. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Sinulla on soveltuva alan koulutus (LVI-/putkiasentaja), lisäksi edellytämme ainakin kolmen vuoden kokemusta alan työtehtävistä. Toivomme sinulta teknistä moniosaamista sekä reipasta ja motivoitunutta työotetta. Olet asiakaspalveluhenkinen ja yhteistyötaitoinen. Työssä tarvitset sujuvaa suullista sekä kirjallista suomen kielen taitoa, hyvät IT-taidot sekä B-ajokortin. Lisäksi edellytämme voimassaolevaa työturvallisuuskorttia sekä tulityökorttia. Ennen työsuhteen aloitusta sinun tulee läpäistä turvallisuusselvitys.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja ison ja kansainvälisen yrityksen tuen, sekä työtehtävän, jossa on paljon mahdollisuuksia. Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 28.2.2018 alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Voit liittää hakemukseen myös CV:n.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa.
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


– ISS on savuton työpaikka –