(Poistunut julkaisusta)

LV-asentajia (2) pääkaupunkiseudulle
Are Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020
Haemme nyt

LV-asentajia (2) pääkaupunkiseudulle

Ylläpito- ja huoltopalvelumme hoitavat mm. kauppakeskuksien, hotellien, toimisto- ja teollisuuskiinteistöjen taloteknisiä huolto- ja kunnossapitotehtäviä. Vastuullamme on varmistaa asiakaskiinteistöjemme teknisen toimivuuden ja energiatehokkuuden lisäksi loppukäyttäjille miellyttävät olosuhteet.

LVI-asentajana vastaat pumppaamojen LV-järjestelmien asennus-, -korjaus- ja huoltotehtävistä asiakaskohteissamme pääkaupunkiseudulla. Yksin ei tarvitse onnistua, sillä esimiehesi tuki ja mutkaton yhdessä tekemisen meininki takaavat parhaan lopputuloksen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta:

- LV-asentajan perustutkintoa tai vastaavaa osaamista sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä
- sähköluvat
- aktiivisuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä,
- hyviä tietoteknisiä valmiuksia sekä
- kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Tarjoamme:

- vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen vakavaraisessa perheyrityksessä,
- itsenäisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän,
- osaavan tiimin tuen ja mahdollisuuden oman ammattitaidon kehittämiseen sekä
- kilpailukykyisen palkan ja monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. laaja työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietu sekä henkilöstöetuohjelma.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa ajalla 14.1.-17.1. asiakkuuspäällikkö Kai Nurmi, puh. 050 345 8226, tai sähköpostilla kai.nurmi@are.fi sekä ajalla 17.1.-31.1. palvelupäällikkö Harri Seilo, puh. 040 056 5314 tai sähköpostilla harri.seilo@are.fi. Täytä hakemuslomake 31.1.2020 mennessä.