LV-asentaja
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2021

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen LVI-asentajaa asiakkuuteemme pääkaupunkiseudulle.


ISS Palvelut luo tiloja, joissa on hyvä olla. Teemme maailmasta toimivan asiakkaalle suunnitellulla kokonaispalveluratkaisulla. ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut tuottaa liike-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöjen sekä julkisten kiinteistöjen teknisiä huoltopalveluita, korjauspalveluita ja uudistamishankkeita. Toimimme ympäri Suomen ja hyödynnämme palvelussamme mobiileja työkaluja, jotka tekevät toiminnastamme joustavaa. Asiantuntija-, ympäristö- sekä energia- ja ekotehokkuuspalvelut ovat keskeinen osa tarjontaamme. Teknisissä palveluissa työllistämme laajasti eri alojen ammattilaisia: esimerkiksi kylmä-, LVV- ja IV-tekniikan taitajia. Yhdessä varmistamme kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. Haemme yksikköömme säännöllisesti uusia, ammatistaan innostuneita ja ammattilaisuuttaan jatkuvasti kehittämään pyrkiviä osaajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet. Meillä voit kouluttautua vaikkapa insinööriksi omassa korkeakouluohjelmassamme! 


Tehtävässä vastaat kiinteistöjen LV- huolloista, korjauksista sekä pienurakoista asiakaskohteemme terminaali- ja tuotantotiloissa.Tehtävä on kokoaikainen ja työtä tehdään pääasiassa arkisin klo 7:00-15:30 välillä.


Olet etsimämme henkilö, jos seuraavat seikat täyttyvät:
- sinulla on alan ammattikoulutus ja vähintään muutaman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä
- omaat ymmärrystä rakennusten huollosta ja ylläpidosta
- pystyt työskentelemään itsenäisesti, olet joustava ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot


Alan ammattikortit ja pätevyydet, hyvä peruskunto, tietotekniset taidot, B- ajokortti ja suomen kielen taito ovat välttämättömiä työssä menestymisen kannalta.


Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän nykyaikaisessa, kehittyvässä ja kasvavassa yksikössämme, jossa tukenasi ovat ison organisaation vankka ammattitaito ja mukavat työkaverit. ISS Palvelut tukee myös yksilöiden ammatillista kehittymistä aktiivisesti. Tartu tilaisuuteen ja löydä oma ISS urapolkusi


Lähetä hakemuksesi CV:n kera 4.7.2021 mennessä


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia ja työllistää Suomessa noin 8 000 palveluammattilaista. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, ja tiimiemme monimuotoisuus on meille tärkeä kilpailuetu ja pääoma liiketoimintamme menestyksen kannalta. Osallistava yrityskulttuurimme tekee ISS Palveluista luovan, tuottavan ja houkuttelevan työpaikan.


Olemme Helsinki Pride Platinum Partner vuonna 2021.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot