LV-asentaja
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.11.2020

Etsimme LV-ASENTAJAA tiimimme vahvistukseksi.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin sekä urakointiin.

Tehtävässä vastaat kiinteistöjen ylläpitoon liittyvistä LV-huolto- ja asennustehtävistä sekä LV-järjestelmien asennustöistä itsenäisesti. Asiakaskohteemme sijaitsevat Uudellamaalla. Työaikasi on pääsääntöisesti arkisin klo 7.30–15.30 välillä. Lisäksi sinulla on mahdollisuus tukea päivystäjiämme ja halutessasi liittyä osaksi päivystysrinkiämme. 

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on soveltuva alan koulutus (LVI-/putkiasentaja) sekä aikaisempaa kokemusta alan työtehtävistä vähintään kahden vuoden ajalta. Toivomme sinulta teknistä moniosaamista sekä reipasta ja motivoitunutta työotetta. Olet asiakaspalveluhenkinen ja yhteistyötaitoinen. Työssä tarvitset sujuvaa suullista sekä kirjallista suomen kielen taitoa sekä B-ajokortin.

Tehtävään valitulle tullaan teettämään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä mahdollistaa työsuhteen.

Miksi juuri meille töihin? Tarjoamme sinulle vakituisen työn, kunnolliset työvälineet sekä mielenkiintoisen tehtävän kiinteistöpalvelualan johtavassa yrityksessä. Meillä saat ammattitaitoisen tiimin ja esimiehen tuen. ISS Palveluilla henkilöstö on tärkein voimavaramme ja siksi  huolehdimme työntekijöidemme tyytyväisyydestä ja ammattitaidosta. Valtakunnallisena toimijana tarjoamme kattavat kouluttautumis- ja urakehitysmahdollisuudet. Tartu siis tilaisuuteen ja löydä oma urapolkusi meillä. 

Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta 30.11.2020 mennessä. 

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1397589
  • Tehtäväalue: Asennus/huolto, Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa