(Poistunut julkaisusta)

LV-Asentaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Haemme nyt ammattitaitoisia ja itsenäiseen työhön kykeneviä LV-ASENTAJIA tiimiimme Uudellemaalle.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin sekä urakointiin.

Työtehtäviisi kuuluu kiinteistöjen ylläpitoon liittyvät LV-huolto- sekä asennustehtävät, LV-järjestelmien asennustyöt itsenäisesti. Työaikasi on pääsääntöisesti arkisin klo 7.30–15.30 välillä. Lisäksi sinulla on mahdollisuus tukea päivystäjiämme ja sovittaessa myös liittyä osaksi päivystysrinkiämme. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Sinulla on soveltuva alan koulutus (LVI-/putkiasentaja), lisäksi edellytämme ainakin kahden vuoden kokemusta alan työtehtävistä. Toivomme sinulta teknistä moniosaamista sekä reipasta ja motivoitunutta työotetta. Olet asiakaspalveluhenkinen ja yhteistyötaitoinen. Työssä tarvitset sujuvaa suullista sekä kirjallista suomen kielen taitoa, hyvät IT-taidot sekä B-ajokortin. Tehtäviin valituille henkilöille tullaan teettämään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä mahdollistaa työsuhteen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja ison ja kansainvälisen yrityksen tuen, sekä työtehtävän, jossa on paljon mahdollisuuksia edetä ja kehittyä urallasi.

Täytä hakemuksesi heti tai viimeistään 31.3.2020 osoitteessa www.iss.fi tai alla olevan linkin kautta.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -