(Poistunut julkaisusta)

LV-asentaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2018

Lassila&Tikanojan kiinteistötekniikan toimialalla toimii iso joukko ammattilaisia Suomessa ja Ruotsissa. Suomessa joukossamme on noin 350 tekniikan huippuammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä. Meillä tehdään kestävää työtä ja parempaa maailmaa. Viihtyminenkin on sallittua.

Haemme nyt Varkauteen

LV-ASENTAJAA

kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviisi kuuluvat LV-laitteisiin liittyvät kunnossapito-, ennakkohuolto- sekä asennustyöt niin kaupallisissa kiinteistöissä kuin tehdasoloissa. Työaikasi ovat säännölliset, sillä töitä tehdään arkisin klo 07-15.30. 

Edellytämme LVI - alan koulutusta ja useamman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Odotamme tietotekniikan osaamista ja arvostamme kiinteistötekniikan tuntemusta. Kykenet tiimityöskentelyyn sekä töiden itsenäiseen organisointiin.

Jos olet oman alasi rautainen ammattilainen, omaat hyvät sosiaaliset taidot ja olet valmis uusiin haasteisiin niin rohkeasti hakemaan! L&T tarjoaa mielenkiintoisia työtehtäviä, joissa pääset haastamaan itseäsi. Lisäksi tarjoamme mukavan työyhteisön, jossa tukea on saatavilla ja jossa viihdyt varmasti. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, osaamisen kasvattamiseen ja esimiestyön kehittämiseen. Haluamme tarjota entistäkin turvallisemman työpaikan. 

Kiinnostuitko? Jos kiinnostuit, hae paikkaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.1.2019. Mikäli kaipaat lisätietoja, niitä saat kätevimmin osoitteesta rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että vastaanotamme ainoastaan työnhakusivujemme kautta saapuneet hakemukset.