(Poistunut julkaisusta)

LV-asentaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2018

Meillä tehdään kestävää työtä ja parempaa maailmaa. Viihtyminenkin on sallittua. Haemme nyt Joensuuhun

LV-ASENTAJAA

kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviisi kuuluvat LV-laitteisiin liittyvät kunnossapito-, ennakkohuolto- sekä asennustyöt asiakaskohteissamme.

Edellytämme alan koulutusta ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Odotamme tietotekniikan osaamista ja arvostamme kiinteistötekniikan tuntemusta. Kykenet tiimityöskentelyyn sekä töiden itsenäiseen organisointiin.

Jos olet oman alasi rautainen ammattilainen, omaat hyvät sosiaaliset taidot ja olet valmis uusiin haasteisiin niin rohkeasti hakemaan! L&T tarjoaa mielenkiintoisia työtehtäviä, joissa pääset haastamaan itseäsi. Lisäksi tarjoamme mukavan työyhteisön, jossa tukea on saatavilla ja jossa viihdyt varmasti. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, osaamisen kasvattamiseen ja esimiestyön kehittämiseen. Haluamme tarjota entistäkin turvallisemman työpaikan. 

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 19.10, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse rekry (at) lassila-tikanoja.fi.